29. júna 2016

Stavba montovaného domu za pomoci odbornej firmy

Ak ste sa rozhodli pre montovaný dom, jednými z dôvodov boli určite jeho rýchla výstavba a kvalita za veľmi prijateľnú cenu. To všetko je však zaručené len vtedy, ak je stavba realizovaná tímom skúsených odborníkov a kvalifikovaných pracovníkov, ktorí disponujú dlhoročnými skúsenosťami s výstavbou nízkoenergetických drevostavieb.
Vzhľadom k tomu, že s montovanými stavbami nemá slovenské stavebníctvo bohaté skúsenosti, nie je takýchto odborných pracovných síl veľa a stavba svojpomocne tak môže výstavbu domu nielen predĺžiť, dokonca aj predražiť. Ak teda nepoznáte firmu a nemáte dostatok skúsenosti na to aby ste sa pustili do výstavby domu, prenechajte výstavbu radšej overenej stavebnej firme. Ako takú kvalitnú firmu rozpoznať a následne spoluprácu neoľutovať, sa môžete dočítať v článku „9 vecí na ktoré nezabudnúť pri výbere dodávateľa“ .
Výhody stavby montovaného domu za pomoci odbornej firmy

  • Pred začatím stavby montovaného domu poznáte jeho finálnu zmluvnú cenu.
  • Získate kompletný rozpočet vrátane výkazu výmer.
  • Máte k dispozícii presný časový harmonogram prác a poznáte termín dokončenia stavby.
  • Je garantovaná rýchla výstavba domu.
  • Všetky práce sú odvedené odborne a kvalitne.
  • K výstavbe je použitý výhradne certifikovaný stavebný materiál.
  • Vďaka veľkoobjemovým nákupom má firma u dodávateľov vždy oveľa výhodnejšie ceny vstupného materiálu potrebného na výstavbu montovaného domu, čo sa pozitívne premieta aj na finálnej cene za celý dom.
  • Stavebná firma urobí všetko za vás, na stavbu však napriek tomu môžete osobne dohliadať a konzultovať jej dodatočné zmeny.
  • Ušetríte svoj voľný čas a zbavíte sa nespočetného množstva starostí, ktoré by ste v prípade stavby svojpomocne museli riešiť iba vy.
  • Získate záruku na celú stavbu.

Nevýhody stavby montovaného domu s pomocou odbornej firmy

  • Musíte si sami zabezpečiť financovanie domu.
  • Doslova nepriložíte ruku k dielu. To často prekáža tým mužom, ktorých snom je postaviť dom vlastnými silami tak, aby raz svojim deťom mohli povedať “Tento dom som postavil ja.”

Tieto výhody sa ďalej rozširujú a nevýhody eliminujú, ak vsadíte na overenú odbornú stavebnú firmu Mirano s.r.o. Navyše totiž ponúkame pomocnú ruku v rýchlom výbere konečnej podoby domu prostredníctvom našich návrhov typových bungalovov a možnosť návštevy akéhokoľvek rozostavaného nami realizovaného montovaného domu. Sme schopní vám pomôcť aj s projektom. Sme otvorení všetkým vašim reálnym návrhom a predstavám, tak, aby výsledkom bol vždy vysnívaný a kvalitný montovaný dom. Čo sa týka výše uvedených nevýhod aj na tom sme zapracovali. O možnostiach financovania drevostavieb sa môžete dočítať na našom blogu a ak je stále vašim snom zasiahnuť do výstavby domu vlastnou rukou, ponúkame dokončenie domu z našej strany vo fáze “hrubá stavba” alebo “holodom”. Dom si tak môžete neskôr dotvoriť sami podľa vašich predstáv a tiež časových i finančných možností.
Montovaný dom na kľúč prináša jedinečnú možnosť zrealizovať vaše najtajnejšie sny o bývaní v priebehu niekoľkých mesiacov.

Zdielať cez: skopírovať odkaz
KATALÓG

To najlepšie
z našeho katalógu

Prehľadávajte v TOP kategóriách - projekty domov