23. decembra 2015

9 vecí na ktoré nezabudnúť pri výbere dodávateľa

V prípade akéhokoľvek domu sa jedná o veľkú, mnohokrát životnú investíciu. Preto je na mieste, dbať na jeho kvalitu a to už od začiatku nákupného rozhodovacieho procesu. Kvalita je totiž zárukou dlhej životnosti a jedine ona vám umožní, zažiť vo svojom budúcom dome čo najviac spoločných radostných chvíľ. Ako ale spoznať že kupujete od spoľahlivého partnera kvalitný montovaný dom? Máme pre Vás niekoľko tipov.

Na čo nezabudnúť

  1. Kvalitný materiál a spracovanie
  2. Odborná výstavba a montáž – referencie
  3. Pevnosť a stabilita
  4. Odolnosť voči vonkajšiemu i vnútornému prostrediu i opotrebenie
  5. Dlhá životnosť
  6. Rýchlosť dodania, výstavby aj montáže
  7. Garancia vo forme záruky
  8. Odborné poradenstvo
  9. Cena zodpovedajúce dodávanému sortimentu

Tento zoznam je dôležitým vodítkom určujúcim vysokú kvalitu vybraného prefabrikovaného domu. Aby ste však mali istotu, že ste naozaj trafili na dokonalý dom od dôveryhodného a kvalitného distribútora, s odoslaním platobného príkazu ešte chvíľočku počkajte. Zdvihnite telefón, naštartujte vozidlo a radšej si urobte dobrodružnú overovaciu jazdu, pri ktorej sa uistite, že vami vybraný distribútor stavby:

  • má k dispozícii tzv. ukážkové domy
  • vám umožní sa na tieto tzv. ukážkové domy dôkladne pozrieť
  • vie odborne odpovedať na vami kladené otázky
  • má k dispozícii referencie, ktoré si možno overiť (overte si ich)
  • disponuje certifikátmi a všetku technickou dokumentáciou

Ak sa stotožňujete so všetkým popísaným v danom článku, gratulujem, trafili ste na kvalitný dom i kvalitného dodávateľa a môžete sa tešiť z veľmi nádejne vyzerajúceho obchodu, ktorý má vysoký potenciál a ktorý s veľkou pravdepodobnosťou povedie k spokojnosti všetkých zúčastnených. A ak ste naopak to šťastie nemali a žiadny z domov nezodpovedá vašim požiadavkám na čo najvyšší akosť, navštívte www.mirano.sk. Tu sa stretnete len s kvalitným sortimentom a profesionálnym prístupom po všetkých stránkach.

Pamätajte, vďaka porekadlu “Dôveruj, ale preveruj!” sa môžete tešiť z útulnej a bezpečnej strechy nad hlavou a to po veľmi dlhý čas. Staňte sa preto obeťou neutíchajúcej radosti z krásneho domu, radšej než finančnou obeťou podvodných firiem.

Zdielať cez: skopírovať odkaz
KATALÓG

To najlepšie
z našeho katalógu

Prehľadávajte v TOP kategóriách - projekty domov