13. júla 2017

Montovaný bungalov – pohodlné bývanie za nízku cenu

Túžite po vlastnom dome ale ste limitovaní finančnými možnosťami alebo menším pozemkom? Nemusíte preto vešať hlavu. Montovaný bungalov s menšou obytnou plochou môže byť ideálnym spôsobom riešenia výstavby vlastného domu a váš sen o novom bývaní nemusí skončiť v kategórii nezrealizovaných.

Určite to nebude na úkor kvality bývania. Nepotrebujete totiž stodvadsať metrov štvorcových obytnej plochy alebo poschodový dom a aj v malom dome sa budete cítiť príjemne a pohodlne. Aj keď poschodový dom, ako sa o chvíľu dozviete, nemusí byť nesplniteľnou realitou.

Montovaný bungalov – praktickosť a jednoduchosť

Bungalov je väčšinou jednopodlažná stavba s pravidelným pôdorysom a čistými líniami. Malý dom so svojou obytnou plochou približne 50 až 70 m2 plnohodnotnejšie a efektívnejšie využíva priestor, ktorý v štandardných alebo väčších domoch zostáva nepovšimnutý a nevyužitý.

Premyslené umiestnenie multifunkčného nábytku predovšetkým vo vertikálnom priestore malého domu nebude na úkor obytnej plochy a poskytne ďalšie možnosti na úschovu vecí. Budete tak príjemne prekvapení akú úroveň pohodlia je možné dosiahnuť aj pri menšej obytnej ploche montovaného bungalova.

Bungalov nielen pre rodiny s deťmi

Menší montovaný bungalov predstavuje typ moderného domu vhodného pre menej početné rodiny, ktoré v ňom napriek menším rozmerom nájdu dostatok priestoru na plnohodnotné, príjemné a útulné bývanie.

Malý jednopodlažný montovaný dom je však vďaka jeho bezbariérovosti, rozmerom a nízkym prevádzkovým nákladom vhodný aj pre dôchodcov alebo osoby s pohybovými obmedzeniami.

Vyberať si môžete z viacerých projektov montovaných bungalovov

Montovaný bungalov môže mať rôznu veľkosť a vzhľad. Veľkosť montovaného bungalova sa samozrejme dá prispôsobiť vašim finančným možnostiam a veľkosti pozemku. Menšie projekty bungalovov dokážu nielen vyhovieť vašim požiadavkám na kvalitné bývanie ale ponechajú priestor na vytvorenie okrasnej záhrady alebo postavenie garáže aj na menšom pozemku.

Vyššie v článku sme zámerne uviedli, že v prípade bungalovov sa jedná väčšinou o jednopodlažné stavby. V našom katalógu projektov však nájdete aj bungalov, ktorý je poschodový a svojimi parametrami je predurčený práve pre menšie pozemky. Pozrime sa spolu na jeho parametere.

Poschodový bungalov – Projekt 36

Umožňuje plnohodnotné a kvalitné bývanie pre 4 až 5 člennú rodinu. Bungalov pod názvom Projekt 36 so zastavanou plochou 70,4 mponúka až 113 m2  úžitkovej a 79,5 mobytnej plochy.

Hlavný obytný priestor je tvorený veľkoryso riešenou halou, ktorá je voľne prepojená s kuchyňou. Nachádza sa tu tiež menšia kúpelňa s WC. Druhé podlažie ponúka 3 komfortné izby s priestrannou kúpelňou.

Cena na kľúč: 77.250,- €

Aby ste si však utvorili komplexnejšiu predstavu o parametroch malých montovaných domov predstavíme vám ešte dva typy jednopodlažných domov.

Bungalov 7

Tento jednopodlažný montovaný Bungalov 7 je určený pre trojčlennú rodinu, no vhodný je aj na celoročné rekreačné bývanie.

Vzhľadom na pomerne malú 80,5 m2 zastavanú plochu je ideálny pre menšie pozemky. Úžitková plocha predstavuje 64,8 m2, obytná 49,2 m2. Obytný priestor je tvorený dvomi samostatnými izbami a obývacou izbou, ktorá je štandardne prepojená s kuchyňou.  Samozrejmosťou je kúpelňa s WC.

Cena na kľúč: 53.900,- €

Bungalov 29

Bungalov 29 je príkladom dispozičného riešenia malého domu podľa individuálnych požiadaviek klienta. Zastavaná plocha je 105 m2. Montovaný bungalov má 85,2 m2 úžitkovej a 55,2 m2 obytnej plochy.

V dome sa nachádzajú tri priestranné spálne, obývacia miestnosť prepojená s kuchyňou, kúpelňa s WC a technická miestnosť.

Cena na kľúč: 62.960,- €

Investícia do bungalova sa oplatí

Malé domy akými sú montované bungalovy, ktoré sme vám práve predstavili, sa tešia mimoriadnej obľube. Majú menšie nároky na veľkosť pozemku a oproti štandardným domom vyžadujú nižšie náklady na výstavbu, pričom poskytujú dostatočný komfort. Môžete ich využívať na bežné alebo rekreačné bývanie. Čerešničkou na torte sú nízke náklady na vykurovanie, údržbu alebo opravy. Ušetrené peniaze tak môžete investovať do vzdelania svojich detí alebo na spoločné výlety, či dovolenky.

Zdielať cez: skopírovať odkaz
KATALÓG

To najlepšie
z našeho katalógu

Prehľadávajte v TOP kategóriách - projekty domov