7. februára 2018

Vyberáme montovaný dom pre každého (4 Tipy)

Rodinný dom nie je len miesto kde po práci zrelaxujeme alebo kam sa iba chodíme vyspať predtým ako znovu odídeme za každodennými pracovnými povinnosťami. V bezpečí domova predovšetkým trávime chvíle s našimi najbližšími a v kruhu rodiny spoločne zdieľame všedné i sviatočné okamihy. Každý z nás sa preto snaží nájsť pre seba alebo svoju rodinu pokiaľ možno čo najkomfortnejšie bývanie. Kým niekomu postačí byt, iní hľadá rodinný dom, ktorý by bol v niečom výnimočný a kráčal s dobou. V nasledujúcich riadkoch vám predstavíme montované domy, v ktorých sa budete vy alebo vaša rodina cítiť naozaj pohodlne a príjemne.

Súčasné rodinné montované domy ani zďaleka nepripomínajú drevostavby z minulosti. V modernom montovanom dome dnes prevládajú predovšetkým prírodné materiály, technologické vychytávky s inteligentnými riadiacimi systémami a podľa požiadaviek stavebníka aj otvorené vzdušné priestory. Pridanou hodnotou takýchto stavieb potom nie je len kvalitné a príjemné bývanie, ale aj nízke prevádzkové náklady, ktoré čoraz častejšie zohrávajú rozhodujúcu úlohu pri výbere montovaného domu. No a všetkými spomenutými vlastnosťami samozrejme disponujú aj montované domy, ktoré si teraz priblížime.   

1. Montovaný bungalov 8 pre rodiny

Tento prízemný montovaný bungalov je určený do nižšej zástavbys rovinatými alebo mierne svahovitými pozemkami. Montovaný rodinný dom naplní očakávania 5 až 6 člennej rodiny. Disponuje dennou a nočnou časťou. V dennej časti sa nachádza priestranná obývacia izba s jedálňou a kuchyňa so špajzou. Z obývacej izby sa vychádza na veľkú prekrytú terasu. V nočnej časti sa nachádzajú 4 veľkorysé izby s kúpeľňou, ktoré poslúžia ako spálňa pre rodičov, detské izby, poprípade hosťovská izba.

(Montovaný bungalov 8 - bývanie pre viacčlennú rodinu)

Celková zastavaná plocha montovaného domu predstavuje 159 m2. Z toho úžitková plocha tvorí 119,2 m2obytná plocha pozostáva z 98,10 m2. Montovaný bungalov 8 na kľúč vás vyjde 82 410 €.

Montovaný bungalov 3

Podobnou, avšak cenovo nižšou alternatívou montovaného rodinného domu určeného pre 5 až 6 člennú rodinu je práve Bungalov 3. Prízemný montovaný bungalov so sedlovou strechou je určený skôr na väčšie pozemky. Disponuje štyrmi presvetlenými a priestorovo veľkorysými izbami, ktoré obyvateľom domu ponúknu primeraný komfort a plnohodnotné bývanie. Súčasťou dispozičného riešenia je tiež priestranná kúpelňa a samostatná technická miestnosť, ktorá je prístupná aj z exteriéru. V prípade individuálnej požiadavky stavebníka však môže byť namiesto technickej miestnosti v týchto priestoroch umiestnená piata izba.

(Montovaný bungalov 3 - lacná alternatíva )

Zastavaná plocha tohto rodinného domu je 152 m2. Montovaný bungalov ponúka výborný pomer obytnej a úžitkovej plochy. Montovaný bungalov 3 na kľúč stojí 82 680 €.

Montovaný bungalov pre dôchodcov

Menší prízemný Bungalov 11 môže byť dobrou voľbou pre menej člennú rodinu, pre dôchodcov alebo osoby s obmedzenou pohybovou schopnosťou. Tento montovaný bungalov je vhodný na užšie, rovinaté alebo mierne svahovité stavebné pozemky. Dom disponuje kompaktnou dispozíciou s tromi izbami. Obývacia izba je spojená s kuchyňou, z ktorej je možné prejsť do pracovne. Súčasťou spálne je vlastný šatník. V dome sa tiež nachádza veľká technická miestnosť, ktorá ponúka ďalšie skladovacie možnosti.

(Bungalov 11 s tromi izbami )

Pri výstavbe montovaného Bungalova 11 treba počítať s 93,5 m2 zastavanou plochou, z toho úžitková plocha predstavuje 74,4 m2. Obytná plocha je v tomto prípade 48,6 m2. Bungalov 11 môže byť váš už za 59 000 €.

Dvojpodlažný montovaný rodinný dom

Napokon dáme priestor aj dvojpodlažnému domu, ktorý je vhodný na menšie pozemky. Tento rodinný dom so 64,7 m2 zastavanou plochou ponúka výborné parametre úžitkovej a obytnej plochy. Prvá z nich predstavuje 94 m2, obytnú plochu potom tvorí 68,6 m2.

(Dvojpodlažný montovaný rodinný dom - Projekt 2)

Na prízemí montovaného rodinného domu sa nachádza priestranná obývacia izba, ktorá je opticky spojená s kuchyňou do jedného celku. Na prízemí samozrejme nechýba ani kúpelňa a špajza. Na poschodí sa nachádzajú tri presvetlené plnohodnotné izby a druhá kúpelňa. Stropy miestností sú prispôsobené sedlovej streche. Cena dvojpodlažného montovaného rodinného domu postaveného na kľúč je 79 260 €.

Ak vás naše montované domy zaujali neváhajte nás kontaktovať. Radi vám s výberom montovaného domu pomôžeme alebo vám zodpovieme na akékoľvek vaše otázky týkajúce sa výstavby montovaného rodinného domu. Zároveň vám ponúkame možnosť obhliadky ktoréhokoľvek nášho rozostavaného domu. Využite túto možnosť a sami sa presvedčte, že na naše služby sa dá úplne spoľahnúť.

Zdielať cez: skopírovať odkaz
KATALÓG

To najlepšie
z našeho katalógu

Prehľadávajte v TOP kategóriách - projekty domov